1. Kamienne Serce zaczyna sie za wczesnie skoro to TA krypta, to jeszcze dluugo sie nic nie bedzie dalo z tym zrobic.
2. Wsiadasz do wagonika w kopalni... jedziesz nim, dostajesz opis... a potem dalej jestes w tym samym miejscu. Wypadaloby przeniesc gracza.
3. W opisach walki czesto nazwa wroga jest wyswietlana od poczatku linijki, ale mala literka. Na pewno przy chybieniu natarcia u wojownika, ale w normalnej walce czasem tez.
4.Przy okazji w sklepach niektore przedmiioty tez sa na liscie od malej a niektore od duzej, moznaby ujednolicic.
5.Victoria mowiac o kamieniu mowi ze jest on w kszatalcie serce (zamiast serca)
6. Najbardziej wysunieta na poludnie lokacja podziemii mantaru juz za krata - sektor F.. jest wyjscie na wschod a w opisie ze na zachod.
7. W kopalnii jest jakas lokacja bez wyjsc. Wiem ze jak tam spie to czasem do sodka wejdzie jakis npc.. i sa komunikaty ze nie ma wyjsc.. niestety nie pamietam juz komunkatu z numerem lokacji.
8.Wlasnie stoje w loakcji jakiegos domu zrojnowanego na zachod od traktu miedzy mantarem a skulldust i na 2 pietrze na poludniu jest lokacja z krotkim opisem: 001100.
9.Problem z atakujacymi npcami questowymi.. Atakuje mnie zarowno podroznik, jak i chlop co mu dzieci porwali.. jak i ten z bractwa justyny. W momencie kiedy skonczy mowic. (Czy to dla tego ze kiedys nie zabilem przestepcy ktoregos i zostala flaga autoataku?). Gdyby to byla kwestia reputacji to by chyba niequestowi tez cos do mnie mieli...
Na razie tyle jak cos sobie przypomne albo znajde to nie omieszkam poinformowac