Czy mnei sie wydaje czy ten opis jet nielogiczny.. to gdzie jest ta beczka.. na polnocy, na poludniu? Bo zglupialem

Moderator: dEmoraliZator
Co do patcha to o ile się orientuję można to tak spróbować rozwiązać: ściągnijcie wersje 1.2i v9 (czyli aktulną) i na niej grajcie ze spatchowanymi sejwami.Qspy pisze: 1.Sklepy.... kupuje sie 20 chlebow i juz sie ich wiecej niekupi.... patch niedziala w zaden sposob
Jest to kwestia statystyki - raz się zrespawnują od razu, a czasem po jakimś czasie.Qspy pisze: 3.Czas respawnu mobow na arenie i w ogole w calej otchlani jest dziwny... juz mowie czemu... zabije sie caly respawn na arenie... daje sie spij... i
Tu to trochę, mogłem źle w grze napisać - szefowi chodzi o to, żeby jutro srapwdzić czy coś jest, a nie, że na pewno będzie. Dostępność zadania w BT to kwestia losowa.Qspy pisze: 4.Podobny problem z biurem tajemnic... gosc mowi przyjdz jutro i czasem jak sie przychodzi juteo to dziala a czesto mowi znowu ze jutro i znowu.... i dopiero po paru nocach mozna wziasc zadanie
To mnie zainspirowało do:Qspy pisze: 5."Gangrena" w kanalach Mantaru wystepuje zdecydowanie zaczesto.... schodzi sie tam dosc wczesnie poniewaz sa tam nietoperze pijawki na
No, ale jest w niej mowa w tutorialu - magiczna profesja już musi jej użyćQspy pisze: 6. Trudnosc w znalezieniu komendy /przyporzadkuj ktora w graniu magiem np. jest potrzebna do byle czaru a w pomocy szukac jej jak w igle
Qspy pisze: 7.Faranel z bractwa justyny gdy sie pojawia przed brama moja postac odrazu po gadce zaczyna walczyc ... musialem dac ucieczke i znowu do
Znaczy atakujaće moby questow - poprawione niedawno.Qspy pisze: 8.Podroznik rzucajacy sie na bioracego zadanie w biurze tajemnic za nic.....
No ja wiem... w sumie mogę zrobić?Qspy pisze: A to jest akurat pomysl.... licznik w DANE wykonanych zadan w biurze tajemnic... udanych i nieudanych
Damn, idż do Lothara, w czas kiedy przesiaduje w barze (informuje Cię o tym na zakończenie pierwszej części tutoriala). Na miejscu zagadaj do niego i spytaj, czy jest jeszcze coś co powinienem wiedzieć? - tylko wcześniej uzbieraj 400 monet, bo inaczej Lothar nie zgodzi się na przeprowadzenie dodatkowych lekcji.vikki_87 pisze:ktos wie jak do niej dojsc?
Taki urok kanałów , w autentycznych też byś tak miał. Spróbuj.Qspy pisze:5."Gangrena" w kanalach Mantaru wystepuje zdecydowanie zaczesto.... schodzi sie tam dosc wczesnie poniewaz sa tam nietoperze pijawki na ktorych mozna fajnie expic a tu za kazdym prawie mobem dostaje sie gangreny.... i co tu zrobic? kupic antidotum za 150 zlota? 1 mob i z nowu gangrena i znowu 150 zlota? dodam ze na poczatku ma sie naprawde malo grosza,
Właściwie nie zamierzony - ale tak sobie myślę, że można by to zostawic przez poziom-dwa. Póki co usuwam - czyli [poprawione]M3n747 pisze:Nie wiem czy to błąc, czy też efekt zamierzony, ale tak czy siak rzecz jest denerwująca - w aktualnie dostępnej wersji 1.2i v9 po podaniu imienia postaci nie znika napis W razie wątpliwości wpisz 'Pomoc'. Moim zdaniem to tylko przeszkadza.