gdzie mam isc zeby expic level

Gdzie można znaleźć katanę? Jak dojść do Dominion? Wejdź i zapytaj, a dowiesz się na pewno. Dział o problemach na które może się natknąć każdy gracz.

Moderatorzy: beluosus, dEmoraliZator

phorce

gdzie mam isc zeby expic level

Post autor: phorce »

Witam serdecznie, z dobre pare lat temu gralem w Otchlan, i teraz do tej gry wrocilem, mam pytanie - mam 6 level i nie wiem gdzie mam isc
zeby farmic expa?, mam questa Kamienne serce ale niestety gdy ide do krypty to zombiaki mnie niszcza, takze nie bardzo wiem co teraz mam robic?
gram czlowiekiem wojownikiem, gdy chce isc expic od ogrodow to tam tez ciagle gine, czy ktos moze mi napisac gdzie mam isc zeby nabic sobie te pare leveli?, pozdrawiam, z gory dziekuje za pomoc
Kekurikaka

Re: gdzie mam isc zeby expic level

Post autor: Kekurikaka »

Witam, jak zacząłeś grać człowiekiem to jesteś w Mantar: 1) robić jak najwięcej zadań dla biura tajemnic, 2) na takim lewelu powinieneś sobie już radzić w wiosce goblinów, 3) w mieście łaź po zaułkach na północ od gildii wojowników i zabijaj złodziei, chuliganów itp ale tylko w zaułkach bo inaczej zaczniesz tracić reputację, 4) możesz też pobuszować po jaskiniach goblinów na północ od Ogrodu Grimwalda. Polecam również zagadywać do wszystkich i wpadnie kilka prostych questów. Oczywiście staraj się wykonać cały tutorial. Paradoksalnie na takim niskim lewelu masz sporo opcji w Mantar i okolicach. Pozdrawiam i życzę powodzenia w tej pięknej grze. Bardzo mnie cieszy że nadal ktoś jeszcze bawi się tutaj i nie jestem jedynym staruchem co nadal gra w sud.
yasson

Post autor: yasson »

Hej, nie wie, czy dobrze pamiętam, ale tak na szybko kilka opcji:
- klatki z tygrysami na arenie,
- zadania z BT,
- spacery po lasach dookoła Mantaru (tam są dzikie zwierzęta, które lubią takować takiego zbłąkanego wędrowca, ale na 6. poziomie powinno być ok).
Zajrzyj też do wątku "Z jakimi przeciwnikami walczyć?" - tam jest więcej podpowiedzi.

A może po prostu potrzebujesz lepszej broni lub pancerza? Długi miecz lub szydełko? Może jeszcze jakieś itemy co dodają siły i zręczności?
Rycerz przewraca się z wyrazem zaskoczenia na mordzie!
Kekurikaka

Post autor: Kekurikaka »

W sprawie broni dla wojownika to jak zabije się Szefa wioski goblinów to jest fajny ząbkowany miecz do wydropienia a na 13lv po zabiciu Strażnika Ogrodu jest fajny Elfi miecz, z którym śmiało można biegać aż do questa na arenie gdzie dropi się super miecz i sztylet, nie pamiętam nazw tych itemów.
ODPOWIEDZ