Serwer discord Otchłani
Moderator: dEmoraliZator
Serwer discord Otchłani
Hej, Otchłań jest świetnym tytułem w którym utopiłem już masę godzin, niestety jednak nie jest zbyt popularny. Istnieje jakiś serwer discord dla graczy tej gry? Jeśli nie, z chęcią mogę pomóc w jego założeniu, sądzę że mogło by to ożywić nieco społeczność, a dodatkowo przyciągnąć nowe duszyczki do tego pięknego tekstowego świata. Na Steamie pojawiają się właśnie pierwsi twórcy, którzy żyją od jakiegoś czasu z sprzedaży tekstowych gier i pracują nad kolejnymi, więc choć jest to nisza wśród gier, to mogło by się znaleźć masę chętnych do zagrania w ten tytuł. A no i miło by było móc ujrzeć kiedyś ten wspaniały tytuł na Steamie bądź GOG'u, wiadomo wszystko kosztuje, więc jeśli była by potrzebna zbiórka, chętnie się dorzucę
Re: Serwer discord Otchłani
Ha, nie wiem jakim cudem, ale przegapiłem tego posta :P
Serwer w zasadzie jest, i to od dawna, ale służy testerom Otchłani 2.
W gruncie rzeczy faktycznie można by go "otworzyć", pomyślę jak to zrobić i dam znać...
Serwer w zasadzie jest, i to od dawna, ale służy testerom Otchłani 2.
W gruncie rzeczy faktycznie można by go "otworzyć", pomyślę jak to zrobić i dam znać...
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
Chętnie dołączę.
[48% 100% 31% 22g 139exp G5]spo napis
"Otchłań rządzi!"
"Otchłań rządzi!"
Jak to właśnie się pojawiają? Ogólnie tam od dawna są gry tekstowe, choć nie takie jak Otchłań.Tomikles pisze: ↑ndz gru 22, 2024 4:47 Na Steamie pojawiają się właśnie pierwsi twórcy, którzy żyją od jakiegoś czasu z sprzedaży tekstowych gier i pracują nad kolejnymi, więc choć jest to nisza wśród gier, to mogło by się znaleźć masę chętnych do zagrania w ten tytuł. A no i miło by było móc ujrzeć kiedyś ten wspaniały tytuł na Steamie bądź GOG'u, wiadomo wszystko kosztuje, więc jeśli była by potrzebna zbiórka, chętnie się dorzucę
A na steam to owszem wybiorę się - ale oczywiście z gotową grą :P
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.