Serwer discord Otchłani

Dział dotyczący strony głównej otchlan.pl, roznaitych fan-stron oraz działania tego forum

Moderator: dEmoraliZator

Awatar użytkownika
Tomikles

Serwer discord Otchłani

Post autor: Tomikles »

Hej, Otchłań jest świetnym tytułem w którym utopiłem już masę godzin, niestety jednak nie jest zbyt popularny. Istnieje jakiś serwer discord dla graczy tej gry? Jeśli nie, z chęcią mogę pomóc w jego założeniu, sądzę że mogło by to ożywić nieco społeczność, a dodatkowo przyciągnąć nowe duszyczki do tego pięknego tekstowego świata. Na Steamie pojawiają się właśnie pierwsi twórcy, którzy żyją od jakiegoś czasu z sprzedaży tekstowych gier i pracują nad kolejnymi, więc choć jest to nisza wśród gier, to mogło by się znaleźć masę chętnych do zagrania w ten tytuł. A no i miło by było móc ujrzeć kiedyś ten wspaniały tytuł na Steamie bądź GOG'u, wiadomo wszystko kosztuje, więc jeśli była by potrzebna zbiórka, chętnie się dorzucę
Awatar użytkownika
Weq

Re: Serwer discord Otchłani

Post autor: Weq »

Ha, nie wiem jakim cudem, ale przegapiłem tego posta :P
Serwer w zasadzie jest, i to od dawna, ale służy testerom Otchłani 2.
W gruncie rzeczy faktycznie można by go "otworzyć", pomyślę jak to zrobić i dam znać...
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
DzieX

Post autor: DzieX »

Chętnie dołączę.
[48% 100% 31% 22g 139exp G5]spo napis
"Otchłań rządzi!"
Awatar użytkownika
Weq

Post autor: Weq »

Tomikles pisze: ndz gru 22, 2024 4:47 Na Steamie pojawiają się właśnie pierwsi twórcy, którzy żyją od jakiegoś czasu z sprzedaży tekstowych gier i pracują nad kolejnymi, więc choć jest to nisza wśród gier, to mogło by się znaleźć masę chętnych do zagrania w ten tytuł. A no i miło by było móc ujrzeć kiedyś ten wspaniały tytuł na Steamie bądź GOG'u, wiadomo wszystko kosztuje, więc jeśli była by potrzebna zbiórka, chętnie się dorzucę
Jak to właśnie się pojawiają? Ogólnie tam od dawna są gry tekstowe, choć nie takie jak Otchłań.
A na steam to owszem wybiorę się - ale oczywiście z gotową grą :P
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
ODPOWIEDZ