Spoiler:
zaginione dziecko
Moderatorzy: beluosus, dEmoraliZator
-
Re: zaginione dziecko
Hej, reaktywuję trochę, ponieważ niestety za nic nie mogę znaleźć dziewczynki. Od jakiegoś czasu chodzę po bagnach i sprawdzam każdą lokalizację i rozglądam się. Niestety nigdzie nie widzę dziewczynki. Próbowałam nawet szukać w , czy aby mi nie porwała jej, ale nic z tego. Czy istnieje możliwość, że jej po prostu...nie ma?
A znasz ołtarz na bagnach? Jeśli dobrze pamiętam, to od niego na zachód lub na zachód i trochę na południe. Idź i się rozglądaj.
Rycerz przewraca się z wyrazem zaskoczenia na mordzie!
-
Specjalnie spróbowałam jeszcze raz, o różnych porach dnia, ale nigdzie jej nie ma...
Hmm, aż zaczynam się zastanawiać, bo albo jej nie ma, albo kompletnie nie mam do niej farta, albo kiedyś mogłam ją już zaprowadzić i tego nie pamiętam?
Wzięłam też miecz z lokacji, ale nie wiem nawet do kogo zagadać odnośnie tego (by przy okazji też sprawdzić, jaki jest postęp questa), jakieś wskazówki?
Hmm, aż zaczynam się zastanawiać, bo albo jej nie ma, albo kompletnie nie mam do niej farta, albo kiedyś mogłam ją już zaprowadzić i tego nie pamiętam?
Wzięłam też miecz z lokacji, ale nie wiem nawet do kogo zagadać odnośnie tego (by przy okazji też sprawdzić, jaki jest postęp questa), jakieś wskazówki?
Z mieczem to do Kapłana w Mantarze chyba trzeba było iść. A który masz lv? Może jest tam jakieś ograniczenie poziomu co do tego questa?
Rycerz przewraca się z wyrazem zaskoczenia na mordzie!