Mam dwie sugestie. Pierwsza jest taka, że skoro na starcie dostaje się np. jakieś spodnie to bohater decydując się na ich sprzedaż i bieganie nago po mieście, musi się liczyć z tym że reputacja raczej nie będzie utrzymywać się na wysoki poziomie.
A jeżeli chodzi o drugą, to jakoś nie przemawia do mnie system rozbrajania. W sensie, że najpierw broń trzeba podnieść z ziemi i schować do plecaka (?!), a potem z tego plecaka ten sztylet wyciągnąć? Wydaje mi się lepszą opcją aby rzeczy leżące na ziemi można było od razu dobywać. Chociaż nie wiem czy nie był to specjalny zabieg, aby po rozbrojeniu trochę trwało dojście do siebie. No to tyle.
Rozbrajanie i spodnie
Moderator: dEmoraliZator
- lisek_chytrusek
Re: Rozbrajanie i spodnie
Co do tego pierwszego, to właśnie miałem taką nadzieję, że bieganie po mieście bez gaci obniży reputację, dlatego na początku postanowiłem ich nie sprzedawać.
Druga sprawa też w sumie logiczna. Przydałaby się dodatkowa komenda "weź i dobądź". Zakładam, że to musi być jedno słowo, a zwykłe "dobądź" pewnie mogłoby mieć problemy z rozróżnieniem ziemi i ekwipunku. "Podnieś"?
Druga sprawa też w sumie logiczna. Przydałaby się dodatkowa komenda "weź i dobądź". Zakładam, że to musi być jedno słowo, a zwykłe "dobądź" pewnie mogłoby mieć problemy z rozróżnieniem ziemi i ekwipunku. "Podnieś"?
Tak, "chwyć/c" byłoby dobre.
Ludzie, odkopujecie temat sprzed 6 lat nie wnosząc nic nowego. No i przez Was teraz ja też.
Na każdą świętość jest bluźnierca
Na każdą Otchłań - spojrzenie wzwyż
Na każdą boskość - Krzyż
Na każdą Otchłań - spojrzenie wzwyż
Na każdą boskość - Krzyż
Panie, to konto linkujące, zaraz wyleci
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.