,,Wyzerowało'' się :(

Błędy ze wszystkich wersji i nie tylko, zarówno techniczne jak i koncepcyjne.

Moderator: dEmoraliZator

Jeżol
Posty: 1
Rejestracja: sob lip 15, 2017 19:23

,,Wyzerowało'' się :(

Post autor: Jeżol » sob lip 15, 2017 19:26

Mam problem, wyzerowały mi się staty
Siła: 15 Zręczność: 19 Mądrość: 14 Inteligencja: 16 Kondycja: 17


mam 12 lvl, i wykorzystywałem wszystkie sesje treningowe. Pamiętam, że siły miałem 24 a kondycji 20... :\

einstein13
Posty: 113
Rejestracja: czw cze 09, 2016 22:12

Re: ,,Wyzerowało'' się :(

Post autor: einstein13 » sob lip 15, 2017 21:00

Wiem, że to nie rozwiązuje sprawy, ale ja na Twoim miejscu bym zaczął od nowa i zagrał nie popełniając podstawowych błędów :)
Mi się nie wyzerowały statystyki, ale zaczynałem drugi raz ;)
Teraz chyba czas nawet na trzeci :D

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1384
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: ,,Wyzerowało'' się :(

Post autor: Weq » ndz lip 16, 2017 15:13

Jeżol pisze:Mam problem, wyzerowały mi się staty
Siła: 15 Zręczność: 19 Mądrość: 14 Inteligencja: 16 Kondycja: 17


mam 12 lvl, i wykorzystywałem wszystkie sesje treningowe. Pamiętam, że siły miałem 24 a kondycji 20... :\
Kopsnij mi sejwa na priva :)
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

Jakop
Posty: 91
Rejestracja: śr lip 20, 2016 16:40

Re: ,,Wyzerowało'' się :(

Post autor: Jakop » pn lip 17, 2017 16:06

A to nie wina choroby? Gdy masz np. Malarię to wtedy staty się zmniejszają, ale nie wykluczam że coś mogło się zepsuć :P

ODPOWIEDZ