Nowa wersja: 1.2j - zapraszam

Błędy znalezione w wersjach 1.2

Moderator: dEmoraliZator

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Nowa wersja: 1.2j - zapraszam

Post autor: Weq » pt lut 18, 2005 3:09

Jest nowa wersja - akurat na weekend :)
Zapraszam do gry. Sejwy "wyjatkowo" przechodza ;)
Weq
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

Awatar użytkownika
Qspy
Posty: 91
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 10:59

Post autor: Qspy » pt lut 18, 2005 11:39

: ) im first...

Ja osobisicie poczekam na v.1.3 ale sciagam moze akurat cos szybko wyczaje za blad

Awatar użytkownika
qrczak7
Posty: 124
Rejestracja: ndz lis 07, 2004 0:53
Kontakt:

Post autor: qrczak7 » pt lut 18, 2005 11:52

Podczas uruchamiania jakiegokolwiek programu dosowego spod windowsa (Otchłani na przyklad) wyskakuje mi następujący komunikat:

16 - bitowy podsystem MS-DOS
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Ten plik nie nadaje sie do uruchamiania aplikacji MS - DOS lub Microsoft Windows.

Byłbym wdzięczny za okazana pomoc.

Zdroofko

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Post autor: Weq » pt lut 18, 2005 13:02

Minimum googla... "autoexec.nt"
http://unodocs.nmsu.edu/RoboDocs/WebHel ... /ji_05.htm
na przykład.[/url]
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Post autor: Weq » pt lut 18, 2005 13:29

Qspy pisze:

Ja osobisicie poczekam na v.1.3
Nie bądź taki chytry ;) - jak nie będzie "Prawie-Że-Bez-Błędów" wersji 1.2coś, to i 1.3 się szybko nie pojawi...
Qspy pisze: ale sciagam moze akurat cos szybko wyczaje za blad
Wyczaj, wyczaj, będę wdzięczny.
Weq
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

Awatar użytkownika
Mojżesz
Posty: 17
Rejestracja: ndz paź 31, 2004 16:33
Lokalizacja: Jerozolima
Kontakt:

Post autor: Mojżesz » pt maja 27, 2005 21:36

[quote="qrczak7"]Podczas uruchamiania jakiegokolwiek programu dosowego spod windowsa (Otchłani na przyklad) wyskakuje mi następujący komunikat:

16 - bitowy podsystem MS-DOS
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Ten plik nie nadaje sie do uruchamiania aplikacji MS - DOS lub Microsoft Windows.

Byłbym wdzięczny za okazana pomoc.

Zdroofko[/quote]

ile razy mam to wpisywac na tym forum, trza skopiowac autoexec.nt z /windows/repaire do /windows/system32/ i wszystko wporzo.

ODPOWIEDZ