Nowa wersja: 1.2j - zapraszam

Błędy znalezione w wersjach 1.2

Moderator: dEmoraliZator

Nowa wersja: 1.2j - zapraszam

Postprzez Weq » Pt lut 18, 2005 3:09

Jest nowa wersja - akurat na weekend :)
Zapraszam do gry. Sejwy "wyjatkowo" przechodza ;)
Weq
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
Weq
 
Posty: 1362
Dołączył(a): N sty 09, 2005 18:54

Postprzez Qspy » Pt lut 18, 2005 11:39

: ) im first...

Ja osobisicie poczekam na v.1.3 ale sciagam moze akurat cos szybko wyczaje za blad
Avatar użytkownika
Qspy
 
Posty: 91
Dołączył(a): N sty 09, 2005 10:59

Postprzez qrczak7 » Pt lut 18, 2005 11:52

Podczas uruchamiania jakiegokolwiek programu dosowego spod windowsa (Otchłani na przyklad) wyskakuje mi następujący komunikat:

16 - bitowy podsystem MS-DOS
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Ten plik nie nadaje sie do uruchamiania aplikacji MS - DOS lub Microsoft Windows.

Byłbym wdzięczny za okazana pomoc.

Zdroofko
Avatar użytkownika
qrczak7
 
Posty: 124
Dołączył(a): N lis 07, 2004 0:53

Postprzez Weq » Pt lut 18, 2005 13:02

Minimum googla... "autoexec.nt"
http://unodocs.nmsu.edu/RoboDocs/WebHelp/jinitiator/ji_05.htm
na przykład.[/url]
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
Weq
 
Posty: 1362
Dołączył(a): N sty 09, 2005 18:54

Postprzez Weq » Pt lut 18, 2005 13:29

Qspy napisał(a):

Ja osobisicie poczekam na v.1.3

Nie bądź taki chytry ;) - jak nie będzie "Prawie-Że-Bez-Błędów" wersji 1.2coś, to i 1.3 się szybko nie pojawi...
Qspy napisał(a):ale sciagam moze akurat cos szybko wyczaje za blad

Wyczaj, wyczaj, będę wdzięczny.
Weq
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
Weq
 
Posty: 1362
Dołączył(a): N sty 09, 2005 18:54

Postprzez Mojżesz » Pt maja 27, 2005 21:36

[quote="qrczak7"]Podczas uruchamiania jakiegokolwiek programu dosowego spod windowsa (Otchłani na przyklad) wyskakuje mi następujący komunikat:

16 - bitowy podsystem MS-DOS
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Ten plik nie nadaje sie do uruchamiania aplikacji MS - DOS lub Microsoft Windows.

Byłbym wdzięczny za okazana pomoc.

Zdroofko[/quote]

ile razy mam to wpisywac na tym forum, trza skopiowac autoexec.nt z /windows/repaire do /windows/system32/ i wszystko wporzo.
Avatar użytkownika
Mojżesz
 
Posty: 17
Dołączył(a): N paź 31, 2004 16:33
Lokalizacja: Jerozolima


Powrót do Wersja 1.2

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość