Lothar
Moderatorzy: beluosus, dEmoraliZator
Re: Lothar
Przygoda "Lekcje Lothara" znika z listy po ukończeniu zadania z psem. 

No rzeczywiscie znikło xd
Co teraz moge zrobic? Gdzie znajde kolejne zadania?
Co teraz moge zrobic? Gdzie znajde kolejne zadania?
Jak tylko osiągniesz 5 poziomie Lothar kontaktuje się z tobą w sprawie jakiegoś zadania, ale warto także pogadać z Marynarzem, Kowalem, Spacerowniczką, Burmistrzem,Staruszkiem na Placyku, itd.
W Biurze Tajemnic można dostać wiele ciekawych misji(Chyba właśnie na 5 levelu coś tam się dostaje).
Przygody są na wyciągnięcie ręki. Ja zawsze próbuję zagadywać do każdego moba, który nie chce mnie zabić i źle na tym nie wychodzę.
W Biurze Tajemnic można dostać wiele ciekawych misji(Chyba właśnie na 5 levelu coś tam się dostaje).
Przygody są na wyciągnięcie ręki. Ja zawsze próbuję zagadywać do każdego moba, który nie chce mnie zabić i źle na tym nie wychodzę.

pytanie moje: na 15lvl Lothar odezwal sie do mnie we śnie i mnie zaprosił...w tym sęk, że z tego przekazu wyłapałem "karczme" [choć i tego juz nie jestem pewien] - i inteligentnie przeskoczylem lokacje. Mantarowe karczmy przeszukane, ta po drodze do Skulldust i niektore w Skulldust.
czy ktoś wie/pamięta gdzie to on zaprasza na 15lvl?
Hej , mam dokładnie ten sam problem. Pamięta ktoś może, gdzie zapraszam Lothar? księgowa Wałbrzych[color=#000000]księgowa[/color] pisze:pytanie moje: na 15lvl Lothar odezwal sie do mnie we śnie i mnie zaprosił...w tym sęk, że z tego przekazu wyłapałem "karczme" [choć i tego juz nie jestem pewien] - i inteligentnie przeskoczylem lokacje. Mantarowe karczmy przeszukane, ta po drodze do Skulldust i niektore w Skulldust.
Ostatnio zmieniony pn lis 28, 2016 11:10 przez rongined, łącznie zmieniany 2 razy.
No nieźle 

Jesteś pewny, że przeszukałeś wszystkie karczmy w Mantarze? "Pod Klonem" byłeś? To ta przy ul. Głównej.
-
Mnie prawdopodobnie na 15 lvl. zaprosił do karczmy w Maderze pod Klonem przy tej głównej ulicy i tam ukończyłem zadnienie.
ak tylko osiągniesz 5 poziomie Lothar kontaktuje się z tobą w sprawie jakiegoś zadania, ale warto także pogadać z Marynarzem, Kowalem, Spacerowniczką, Burmistrzem,Staruszkiem na Placyku, itd.
Przygody są na wyciągnięcie ręki. Ja zawsze próbuję zagadywać do każdego moba, który nie chce mnie zabić i księgowa Kraków źle na tym nie wychodzę.
ak tylko osiągniesz 5 poziomie Lothar kontaktuje się z tobą w sprawie jakiegoś zadania, ale warto także pogadać z Marynarzem, Kowalem, Spacerowniczką, Burmistrzem,Staruszkiem na Placyku, itd.
Przygody są na wyciągnięcie ręki. Ja zawsze próbuję zagadywać do każdego moba, który nie chce mnie zabić i księgowa Kraków źle na tym nie wychodzę.

fantastyka to moje życie.