Walka automatyczna

Taktyka gry, sztuczki i tricki ułatwiające przeżycie (ale nie cheaty :) )

Moderatorzy: beluosus, dEmoraliZator

admate
Posty: 188
Rejestracja: ndz kwie 26, 2015 19:38

Walka automatyczna

Post autor: admate » sob maja 16, 2015 11:20

Nie wiem o co chodzi, ale walka u mnie nie zaczyna się automatycznie i muszę naciskać klawisze skrótu danych ruchów, aby szła dalej (zmiana /stoplin nic nie daje). Czy na którymś poziomie (mam 23lv) staje się tak, gdyż umiemy lepiej kontrolować walkę?

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1384
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Walka automatyczna

Post autor: Weq » sob maja 16, 2015 13:16

Nie ma takiego mechanizmu. Możesz podać sejwa?
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

admate
Posty: 188
Rejestracja: ndz kwie 26, 2015 19:38

Re: Walka automatyczna

Post autor: admate » sob maja 16, 2015 14:08

Już wysłałem sejw, o który prosiłeś.

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1384
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Walka automatyczna

Post autor: Weq » sob maja 16, 2015 18:18

Z jakiegoś powodu masz ustawione /wczas na 65377 (sprawdź "/konf") - robiłeś coś takiego ?
Grasz na windows 64bit ?
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

admate
Posty: 188
Rejestracja: ndz kwie 26, 2015 19:38

Re: Walka automatyczna

Post autor: admate » sob maja 16, 2015 18:49

Tak, na 64, ale teraz jak zmieniłem /wczas na 10, jest ok. Wcześniej to nic nie dawało. Ważne, że teraz jest już ok.

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1384
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Walka automatyczna

Post autor: Weq » sob maja 16, 2015 19:09

No nie, bo jeśli sam to ustawiłeś, to w porządku. A jeśli nie ruszałeś - to jakowyś bug ;)
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

admate
Posty: 188
Rejestracja: ndz kwie 26, 2015 19:38

Re: Walka automatyczna

Post autor: admate » sob maja 16, 2015 21:00

jestem pewien, że nie wpisałem /wczas 65377, więc sprawa do sprawdzenia.

admate
Posty: 188
Rejestracja: ndz kwie 26, 2015 19:38

Re: Walka automatyczna

Post autor: admate » ndz maja 17, 2015 22:49

Jakie to szczęście, że Weq poprosił mnie o sejwa... wczoraj był format i musiałbym wszystko od nowa zdobywać... a tak, w folderze z wysłanymi sejw :)

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1384
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Walka automatyczna

Post autor: Weq » pn maja 18, 2015 0:58

Niezapowiedziany format ? ;)
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

kisiel365
Posty: 136
Rejestracja: wt kwie 21, 2015 8:42

Re: Walka automatyczna

Post autor: kisiel365 » pn maja 18, 2015 1:51

Świat dzieli się na tych, którzy robią kopie zapasowe i takich, którzy będą je robić.

admate
Posty: 188
Rejestracja: ndz kwie 26, 2015 19:38

Re: Walka automatyczna

Post autor: admate » pn maja 18, 2015 18:14

Nagły i niezapowiedziany. Ogólnie dużo ważnych rzeczy na laptopie nie mam, bo głównie na tablecie działam, ale od teraz sejw z Otchłani będzie "chroniony" :)

admate
Posty: 188
Rejestracja: ndz kwie 26, 2015 19:38

Re: Walka automatyczna

Post autor: admate » wt maja 19, 2015 17:09

Niestety co jakiś czas /wczas zmienia mi się z 10ms na 64546 lub podobną wartość.

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1384
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Walka automatyczna

Post autor: Weq » wt maja 19, 2015 22:15

O proszę... Dzięki
Ale właśnie - używasz do czegoś przycisku "-"? Bo ten spowalnia i przyspiesza walkę, ale właśnie widzę, ze kontrola wartości minimalnej czasami zawodzi :P
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

admate
Posty: 188
Rejestracja: ndz kwie 26, 2015 19:38

Re: Walka automatyczna

Post autor: admate » śr maja 20, 2015 16:45

I sprawa się wyjaśniła. Pod "-" przyporządkowałem sobie kopnięcie. Przyporządkuję pod inny przycisk i będzie ok. Dzięki!

Tiamina
Posty: 42
Rejestracja: pt maja 08, 2015 17:00

Re: Walka automatyczna

Post autor: Tiamina » wt cze 02, 2015 16:16

Gdzie znajdują się zapisy z gry? W folderze "zapisy" mam jedynie plik z notatnika.

ODPOWIEDZ