Problem z dos' em

Forum o problemach związanych z gra lub uruchamianiem gry. Także o programach 'okołootchłaniowych'
mk23432343
Posty: 2
Rejestracja: pn lis 09, 2015 14:25

Problem z dos' em

Post autor: mk23432343 » pn lis 09, 2015 14:43

Screenshot_2015-11-09-13-34-40.png
Screenshot_2015-11-09-13-34-40.png (24.89 KiB) Przejrzano 2921 razy
Witam mam taki problem
Jak dodać to dpmi?
Jest to emulator dos na Androida, ale na komputerze z prawdziwym dosem jest tak samo.
Prosze o pomoc.

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Problem z dos' em

Post autor: Weq » pn lis 09, 2015 18:58

Trzeba ściągnąć stąd: http://homer.rice.edu/~sandmann/cwsdpmi/ (binary distrubtion) i plik CWSDPMI.EXE wrzucić w to samo miejsce gdzie OTCHLAN.EXE. A następnie uruchomić najpierw CWSDPMI.EXE a potem OTCHLAN.EXE.
Daj znać czy zadziałało.
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

mk23432343
Posty: 2
Rejestracja: pn lis 09, 2015 14:25

Re: Problem z dos' em

Post autor: mk23432343 » pn lis 09, 2015 19:59

Screenshot_2015-11-09-19-06-14.png
Screenshot_2015-11-09-19-06-14.png (11.98 KiB) Przejrzano 2913 razy
Dzięki! Jesteś wielki! Są tu jakieś punkty reputacji?

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Problem z dos' em

Post autor: Weq » pn lis 09, 2015 20:38

Co do literek polskich to obadaj "pomoc /cp".
A Lothar jest i chodzi czy go nie ma? (w tej wersji na Andka, w którą właśnie grasz)

Reputacja jest.
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

ODPOWIEDZ