Wyłączenie konsoli

Błędy wszelkiego rodzaju znalezione w wersji 1.3 czyli aktualnie dostępnej wersji

Moderator: dEmoraliZator

DyzeGe
Posty: 5
Rejestracja: wt kwie 14, 2015 0:14

Wyłączenie konsoli

Post autor: DyzeGe » wt kwie 14, 2015 0:29

Witam.
W Biurze Tajemnic, po wpisaniu komendy "zapytaj szef praca" gra zostaje wyłączona. Jest to błąd mójm czy kodu? Pozdrawiam ;)

the_r
Posty: 10
Rejestracja: czw wrz 01, 2011 15:24

Re: Wyłączenie konsoli

Post autor: the_r » wt kwie 14, 2015 0:47

wygląda na to, że błąd w kodzie, u mnie to samo ;)

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1384
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Wyłączenie konsoli

Post autor: Weq » wt kwie 14, 2015 1:12

Poprawione, ale niefart żeście akurat o to zapytali, inne tematy śmigają ;)
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

ODPOWIEDZ