zagadkowa jaskinia-lodowate przejście - problem

Błędy wszelkiego rodzaju znalezione w wersji 1.3 czyli aktualnie dostępnej wersji

Moderator: dEmoraliZator

bartol
Posty: 2
Rejestracja: wt cze 02, 2015 18:42

zagadkowa jaskinia-lodowate przejście - problem

Post autor: bartol » śr cze 03, 2015 17:28

otchl1.jpg
otchl1.jpg (72.48 KiB) Przejrzano 4879 razy
Gra wyłącza mi się po przejściu z zagadkowej jaskini do lodowatego przejścia. Win 8.1. Udało mi się zrobić screena przed automatycznym wyłączeniem się gry

ElegantAndrogyne
Posty: 131
Rejestracja: pt lut 04, 2011 16:45

Re: zagadkowa jaskinia-lodowate przejście - problem

Post autor: ElegantAndrogyne » śr cze 03, 2015 19:02

U mnie też, zgłoszone w mantisie.

paffiano
Posty: 35
Rejestracja: wt maja 19, 2015 1:56

Re: zagadkowa jaskinia-lodowate przejście - problem

Post autor: paffiano » czw cze 04, 2015 14:25

u mnie też tak jest :(

klimas
Posty: 7
Rejestracja: śr sty 06, 2016 3:35

Re: zagadkowa jaskinia-lodowate przejście - problem

Post autor: klimas » czw sty 07, 2016 16:34

czy jest to naprawione juz w jakies wersji? ten sam problem

ODPOWIEDZ