"czas na wykonanie zadania minął"

Błędy wszelkiego rodzaju znalezione w wersji 1.3 czyli aktualnie dostępnej wersji

Moderator: dEmoraliZator

Dżdżownica
Posty: 8
Rejestracja: czw maja 28, 2015 13:39

"czas na wykonanie zadania minął"

Post autor: Dżdżownica » pn cze 01, 2015 17:47

Dostałem 2 zadania w BT dostarczenia listu kurierowi raz w kaplicy i raz w spichlerzu oba na 50 godzin.
Nie daleko oba miejsca więc nie zajęło długo i wracam do biura pisze "zdaj zadanie" a ten jak w tytule.
Nie wiem czy zajęło mi to 10 godzin ale 50 nie było.

Awatar użytkownika
...
Posty: 89
Rejestracja: sob kwie 25, 2015 10:47

Re: "czas na wykonanie zadania minął"

Post autor: ... » śr cze 03, 2015 23:19

Miałem podobnie
...

bestyja-bramna
Posty: 4
Rejestracja: śr kwie 22, 2015 1:17

Re: "czas na wykonanie zadania minął"

Post autor: bestyja-bramna » pn cze 29, 2015 0:37

Też tak czasem mam, może wiecie co z tym zrobić?
Czasem też przez jakiś czas nie działają w walce klawisze przyporządkowania (lewe sierpowe, kopniaki itp). Później samo przechodzi. Takie psikusy.

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1384
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: "czas na wykonanie zadania minął"

Post autor: Weq » pn cze 29, 2015 8:11

Zgłosić na Mantisa? :P
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

ODPOWIEDZ