witam

Błędy ze wszystkich wersji i nie tylko, zarówno techniczne jak i koncepcyjne.

Moderator: dEmoraliZator

hapki
Posty: 43
Rejestracja: śr paź 27, 2004 23:38
Lokalizacja: gorzow wlkp obecnie bialystok

witam

Post autor: hapki » śr mar 06, 2013 19:09

nie bylo mnie dawno zona dom praca urodzila mi sie cureczka.. ale myslalem ze cos sie ruszylo zatrzymalem sie na testowaniu wersji 1.3... zauwazylem ze hyba wersja 1.4 sie ukazala ale ani na konto ewqa ani e demo... ani nikt nie moge wyslac pw dlatego zakladam posta tu czy ktos obsuguje jeszcze to forum... czy projekt otchlan istnieje czy ludzie ktorzy sie zajmowalio gra dalej to robia prosze o odpowiedz pozdrawiam zbyszek z gorzowa
wlaz kotek na plotek ...iiiii :)

Awatar użytkownika
kicek
Posty: 71
Rejestracja: pn cze 11, 2007 12:34
Lokalizacja: Tarnobrzeg
Kontakt:

Re: witam

Post autor: kicek » śr mar 06, 2013 23:40

Obsługuje obsługuje, na pewno Weq obsługuje :D
Projekt także istnieje, w sensie jest testowany na miarę możliwości testerów. Tyle wiem ja, więcej pewnie Weq wysmoli ;)
Znów odpalić O. bezcenne ;)

hapki
Posty: 43
Rejestracja: śr paź 27, 2004 23:38
Lokalizacja: gorzow wlkp obecnie bialystok

Re: witam

Post autor: hapki » pt mar 08, 2013 22:44

prosze zazuc mi nr gg czy cos najwyzej od zony wezme laptopa i z nim pogadam stracilem stare kontakty calkowiecie i jegio maila i gg itp natural o Weqa mi chodzi
wlaz kotek na plotek ...iiiii :)

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: witam

Post autor: Weq » sob mar 09, 2013 0:33

Spoko, spoko, jestem :)
Ad rem: wersja 1.4 to był nieco przedwczesny numer i nadal 1.3 leży na beta-warsztacie. Projekt istnieje, testy idą... pomału. Ale do przodu ;)
Pozdrawiam,
Weq
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

hapki
Posty: 43
Rejestracja: śr paź 27, 2004 23:38
Lokalizacja: gorzow wlkp obecnie bialystok

Re: witam

Post autor: hapki » sob cze 08, 2013 1:05

balem sie troszke kilka dni nie otwieralo mi otchlani strony:) czy teraz mozna sciagnac 1.4 o testow jak tak to z kad lub jak cos to na maila?

ps co jest z moimi ustawieniami na forum dalej do Weqa ani Dwmo nie moge wysylac wiadomosci mam cos zblokowane czy oco kaman..
pozdrawiam
wlaz kotek na plotek ...iiiii :)

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: witam

Post autor: Weq » sob cze 08, 2013 14:12

Ok. 23 maja był problem, ale teraz działa raczej-non-stop. Wersja 1.4/1.3 niedostępna trwają prace. Będzie dostępna na jakieś dwa tygodnie testów przed premierą i nie dłużej.

Co do PW - w jakim sensie nie możesz wysyłać? Jakiś błąd wyskauje?
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

hapki
Posty: 43
Rejestracja: śr paź 27, 2004 23:38
Lokalizacja: gorzow wlkp obecnie bialystok

Re: witam

Post autor: hapki » sob cze 08, 2013 20:24

tak moj drogi jak probuje do ciebie albo e demo czy kogos wyslac priw wiadomosc to wyskakuje mi info taka osoba nie istnieje .. ? he he to zglupialem do reszty oco z moimi ustawieniami chodzi
wlaz kotek na plotek ...iiiii :)

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: witam

Post autor: Weq » sob cze 08, 2013 23:35

Hymm,
Nie mam pojęcia o co kaman...
Mogę przetestować bezpośrednio Twoje konto, ale musiałbym mieć hasło ;)
Pogooglam.
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

hapki
Posty: 43
Rejestracja: śr paź 27, 2004 23:38
Lokalizacja: gorzow wlkp obecnie bialystok

Re: witam

Post autor: hapki » pt cze 14, 2013 22:13

w skrucie to wyglada tak

wioadomosc do Weq

bla bla bla...

wyslij.......

taki uzytkownik nie istnieje.;.
taka mam odpowiedz..
wlaz kotek na plotek ...iiiii :)

ODPOWIEDZ