Uruchamianie w okienku

Błędy ze wszystkich wersji i nie tylko, zarówno techniczne jak i koncepcyjne.

Moderator: dEmoraliZator

arcusso
Posty: 2
Rejestracja: czw wrz 10, 2015 0:14

Uruchamianie w okienku

Post autor: arcusso » czw wrz 10, 2015 0:15

Gra uruchamia sie w okienku mimo, ze w domyslnych jest pelny ekran :cry:

arcusso
Posty: 2
Rejestracja: czw wrz 10, 2015 0:14

Re: Uruchamianie w okienku

Post autor: arcusso » czw wrz 10, 2015 0:16

nie pelny ekran, mam na mysli caly ekran, a uruchamia sie w malym okienku

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Uruchamianie w okienku

Post autor: Weq » sob wrz 12, 2015 10:35

Zrób tak:
Prawoklik na pasku okienka -> właściwości -> czcionka - wybierz jakąś większą.
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

ODPOWIEDZ