,,Wyzerowało'' się :(

Błędy ze wszystkich wersji i nie tylko, zarówno techniczne jak i koncepcyjne.

Moderator: dEmoraliZator

,,Wyzerowało'' się :(

Postprzez Jeżol » So lip 15, 2017 19:26

Mam problem, wyzerowały mi się staty
Siła: 15 Zręczność: 19 Mądrość: 14 Inteligencja: 16 Kondycja: 17


mam 12 lvl, i wykorzystywałem wszystkie sesje treningowe. Pamiętam, że siły miałem 24 a kondycji 20... :\
Jeżol
 
Posty: 1
Dołączył(a): So lip 15, 2017 19:23

Re: ,,Wyzerowało'' się :(

Postprzez einstein13 » So lip 15, 2017 21:00

Wiem, że to nie rozwiązuje sprawy, ale ja na Twoim miejscu bym zaczął od nowa i zagrał nie popełniając podstawowych błędów :)
Mi się nie wyzerowały statystyki, ale zaczynałem drugi raz ;)
Teraz chyba czas nawet na trzeci :D
einstein13
 
Posty: 107
Dołączył(a): Cz cze 09, 2016 22:12

Re: ,,Wyzerowało'' się :(

Postprzez Weq » N lip 16, 2017 15:13

Jeżol napisał(a):Mam problem, wyzerowały mi się staty
Siła: 15 Zręczność: 19 Mądrość: 14 Inteligencja: 16 Kondycja: 17


mam 12 lvl, i wykorzystywałem wszystkie sesje treningowe. Pamiętam, że siły miałem 24 a kondycji 20... :\

Kopsnij mi sejwa na priva :)
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.
Weq
 
Posty: 1355
Dołączył(a): N sty 09, 2005 18:54

Re: ,,Wyzerowało'' się :(

Postprzez Jakop » Pn lip 17, 2017 16:06

A to nie wina choroby? Gdy masz np. Malarię to wtedy staty się zmniejszają, ale nie wykluczam że coś mogło się zepsuć :P
Avatar użytkownika
Jakop
 
Posty: 82
Dołączył(a): Śr lip 20, 2016 16:40


Powrót do Ogólne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron