Uzupełnianie komend

Jeśli masz pomysł na krainę, postać, umiejętność, daj znać o swoim pomyśle, może ktoś go twórczo rozwienie.

Moderator: dEmoraliZator

DzieX
Posty: 112
Rejestracja: wt gru 23, 2008 23:51
Lokalizacja: Warszawa

Uzupełnianie komend

Post autor: DzieX » pn kwie 20, 2015 15:49

Mam pytanie czy trudno byłoby zrobić autouzupełnianie komend np poprzez naciśnięcie tab (jak w konsoli windowsowej)? Pytam bo chciałem zagadać do kapłana no i niestety pisząc za kap dostałem solidny łomot + straciłem w zasadzie swoje rzeczy :P (oczywiście wykonało się zabij kapłan)
[48% 100% 31% 22g 139exp G5]spo napis
"Otchłań rządzi!"

johnnyknoxville
Posty: 199
Rejestracja: czw mar 01, 2012 22:08

Re: Uzupełnianie komend

Post autor: johnnyknoxville » pn kwie 20, 2015 17:13

A wystarczyło jedną literkę więcej... "zag kap" i wszystko skończyłoby się dobrze.
Niestety ZAbij jest przed ZAgadaj.

Awatar użytkownika
Weq
Posty: 1380
Rejestracja: ndz sty 09, 2005 18:54

Re: Uzupełnianie komend

Post autor: Weq » pn kwie 20, 2015 17:28

Dałoby się - ale nisko w kolejce ;) Ale przestawię zagadaj przed zabij
http://www.otchlan.pl - zapraszam do Otchłani.

DzieX
Posty: 112
Rejestracja: wt gru 23, 2008 23:51
Lokalizacja: Warszawa

Re: Uzupełnianie komend

Post autor: DzieX » pn kwie 20, 2015 20:45

W sumie dopasowywanie masz napisane i tylko wylapanie znaku tab :) Jak kiedys bedzie Ci sie nudzic to mozesz wrocic do tematu :)
[48% 100% 31% 22g 139exp G5]spo napis
"Otchłań rządzi!"

ODPOWIEDZ