wpłać/wypłać/zamień wszystko

Jeśli masz pomysł na krainę, postać, umiejętność, daj znać o swoim pomyśle, może ktoś go twórczo rozwienie.

Moderator: dEmoraliZator

3dh
Posty: 79
Rejestracja: śr sie 03, 2016 17:29

wpłać/wypłać/zamień wszystko

Post autor: 3dh » czw wrz 15, 2016 15:43

Zamiast sprawdzania w danych ile mamy złota i wklepywania po raz enty całej sumki, przydałaby się komenda "wpłać wszystko".
Ostatnio zmieniony pt wrz 16, 2016 9:15 przez 3dh, łącznie zmieniany 1 raz.

shanner
Posty: 66
Rejestracja: pt sie 12, 2016 21:06

Re: wpłać wszystko

Post autor: shanner » czw wrz 15, 2016 16:04

Wypłać wszystko też, albo jak podasz wyższą sumę niż masz przy sobie to wpłaca/wypłaca wszystko

einstein13
Posty: 113
Rejestracja: czw cze 09, 2016 22:12

Re: wpłać wszystko

Post autor: einstein13 » pt wrz 16, 2016 1:39

na wyższą sumę podaje "nie masz takiej kwoty" (albo coś podobnego).

Sam pomysł "wypłać wszystko" bardzo mi się podoba, choć (chyba) nigdy z tego nie skorzystam - częściej wypłacam określoną ilość gotówki, żeby nie chodzić z niepotrzebnym ekwipunkiem. (Jeszcze mnie ktoś okradnie? :P)

bryka
Posty: 8
Rejestracja: śr paź 05, 2016 10:16

Re: wpłać/wypłać/zamień wszystko

Post autor: bryka » wt paź 11, 2016 9:11

jak podasz wyższą sumę niż masz przy sobie to wpłaca/wypłaca wszystko

bryka
Posty: 8
Rejestracja: śr paź 05, 2016 10:16

Re: wpłać/wypłać/zamień wszystko

Post autor: bryka » wt paź 11, 2016 9:11

jak podasz wyższą sumę niż masz przy sobie to wpłaca/wypłaca wszystko

ODPOWIEDZ